Informatii despre plata prin sms » Gazduire-SMS.com

Cum platesc prin SMS ?

1.Cum platesc prin SMS ?
1. I: Ce trebuie sa fac pentru a plati prin SMS?
1. R: Pentru a plati prin SMS, trebuie in primul rand sa fii client Experthost si sa ai credit pe cartela sau abonament.

2. Ce servicii pot plati prin SMS ?
2. I: Ce servicii pot achita prin SMS ?
2. R: Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor, cu plata prin SMS sunt: Gazduire pagini web, Reseller Hosting si servere VPS, precum si inregistrare domenii cu plata prin sms.

3. Cum confirm plata prin SMS  ?
3. I: Cum confirma plata prin SMS ?
3. R: Procesul de plata prin sms presupune sa fiti autentificat ca si client, sa alegeti valoarea cu care doriti sa incarcati contul client si sa confirmati codul primit. Odata confirmata tranzactia prin validarea codului respectiv, valoarea respectiva va fi adaugata ca si credit in contul client. Urmatorul pas este sa adaugi credit facturii respective accesand zona de facturare , butonul “Vezi Factura” si aplicare credit factura va fi achitata automat (update 2014: ca urmare a actulizarii platformei de plata prin SMS, valoarea platita nu mai este retinuta sub forma de credit ci aplicata direct facturii active, similar cu celelalte modalitati de plata online (Paypal sau Card )).

4. Activarea Serviciului
4. I: In cat timp se va activa serviciul ?
4. R: In cazul serviciilor de gazduire web cu plata prin SMS  activarea se va instant in cazul abonamentelor SMS/SMS1 iar pentru SMS2 si SMS3 si abonamentele reseller se va face ulterior aplicarii creditului pe factura. Pentru serverele VPS activarea nu se face automat.

No comments yet.

Leave a reply

reset all fields

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.