Cum platesc prin SMS ?

Cum platesc prin SMS ?

Ca sa va scapam de atatea intrebari legate de plata prin sms si de modul in care aceasta se face, mai jos vom explica pas cu pas care sunt etapele ce vor trebui parcurse pentru a finaliza corect aceasta operatiune.

1. Odata finalizata comanda, se genereaza o factura proforma ingloband totalul serviciilor ce vor fi facturate. In coltul din dreapta, sus, aveti un buton “Achita acum” care va trebui apasat pentru a putea achita prin sms

plata prin sms

2. Odata apasat butonul de plata, se va deschide o noua pagina, de unde veti putea alege atat valoarea de plata cat si operatorul de telefonie din reteaua caruia veti trimite SMS:

cum platesc prin sms

3. Dupa ce ati ales valoarea si reteaua, apasati “Continua plata” si vi se va deschide o pagina unde veti avea informatii legate de textul ce va trebui trimis precum si numarul scurt aferent, dupa care veti primi inapoi un cod ce va trebui confirmat:

plata servicii web, prin sms

4.  Dupa ce ati confirmat codul, va trebui sa va intoarceti la facturi si sa deschideti factura proforma:

facturi cont client

Hosting platit prin SMS

5. Daca ati confirmat codul primit in urma platii prin sms si acesta a fost validat, in contul dumneavoastra se va regasi creditul aferent platii efectuate, credit pe care il veti folosi pentru achitarea facturii proforme. Puteti incarca contul si cu valori mai mari decat cea de plata, avand posibilitatea de a-l gestiona la momentul platilor:

adaugare credit factura gazduire SMS

Nota: Nu toate serviciile pot fi achitate folosind aceasta modalitate de plata. Pentru celelalte modalitati de plata, accesati paginile pentru abonamentele de gazduire, reseller sau servere virtuale (VPS)

No comments yet.

Leave a reply

reset all fields

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.